دوزینگ پمپ


 

دوزینگ پمپ یا مترینگ پمپ یا به عبارتی دیگر پمپ اندازه گیر ، پمپ‌هایی میباشند که مقدار دوز مشخصی از یک سیال را پمپاژ (تزریق) می‌کنند.


به طبع در سیستم‌های دوزینگ پمپ مقدار دبی و فشار از جمله پارامترهای بسیار با اهمیت هستند؛ و به همین مناسبت همه دوزینگ پمپهای ساخته شده دارای دبی قابل تنظیم می‌باشند.


 

انواع دوزینگ پمپ

 

 

 

 

انواع دوزینگ پمپ

 

دوزینگ پمپ‌ها از مهم ترین پمپ‌ هایی هستند که در صنعت مورد استفاده قرار می گیرند،پمپاژ در این پمپ ها به صورت دستی و اتوماتیک انجام میگیرد که با توجه به مقدار فشار سیستم قابل تنظیم می باشد. با توجه به نوع کاربرد، فشار و دامنه دبی مورد نیاز در انواع دوزینگ پمپ سلونوئیدی، دوزینگ پمپ موتوردار دیافراگمی،دوزینگ پمپ پیستونی، دوزینگ پمپپریستالتیک ، طبق استاندارد API ۶۷۵ ساخته می شوند.


 

پمپ پیستونی(Piston Pump)


پمپ پیستونی یا پمپ پلانجری از دسته پمپ های فشار قوی حساب میشوند. مکانیسم آن به این صورت است که با رفت و برگشت پیستون داخل سیلندر عمل پمپاژ سیال انجام می شود این پمپ ها به سبب فشار بالایی که دارند در کارواش ها ودیگر صنایع کاربرد زیادی دارند.پمپ های پیستونی دارای فشاربالا و دبی پایین هستند .جنس عمده ی این نوع پمپ ها برنج می باشد ودر بعضی موارد از آلومنیوم نیز ساخته می شوند.


 

پمپ دیافراگمی(diaphragm pump)

 

پمپ دیافراگمی یا الکتروپمپ ها از دسته پمپ های جابجایی مثبت به حساب می آیند. در این پمپ ها برای جابجایی سیالات از عمل رفت و برگشتی دیافراگم که از جنس لاستیک ویا ترموپلاستیک است استفاده می شود.از پرکاربرد ترین نوع پمپ های دیافراگمی می توان به پمپ دیافراگمی بادی اشاره کرد که به AODD یا AOD معروف هستند.این پمپ ها معمولا به صورت دستی،برقی و پنوماتیکی راه اندازی می شوند.


 



پمپ پریستالتیک


پمپ پریستالتیک یا پمپ شلنگی نیز از دسته پمپ های با جابجایی مثبت می باشند پمپ پریستالتیک از یک لوله با قابلیت انعطاف پذیری بالا تشکیل شده که اساس کار این پمپ مبنی بر فشردن ورها شدن یک شیلنگ می باشد . انتقال  سیال بدین وسیله وبا استفاده از فشردن یک حلقه از شیلنگ توسط دوچرخ دنده شکل می گیرد پمپ های پریستالتیک به سه دسته شیلنگی، خارج از مرکز۳۶۰ درجه و تیوپی تقسیم می شوند.


 

پمپ سلونوئیدی(Solenoid pump)

 

دوزینگ پمپ سلنوئیدی دارای مگنت می باشد. این نوع پمپ ها به علت هوش بالا و حجم دوز تزریقی کمتر مواد، نسبت به پمپ دوزینگ از نوع موتوری، در الویت قرار می گیرند. سولنوئیدها قادر هستند که با استفاده از مگنت یک میدان مغناطیسی کنترل شده ایجاد کنند و شفت موجود در پمپ را برای پمپاژ به حرکت در بیاورند.


پمپ موتوری

از این سری پمپ برای ظرفیت های بالاتر دبی و یا فشار استفاده می شود. دوزینگ پمپ موتوری نسبت به مگنت، صدای کمتر و جریان یکنواخت تری را دارد و در برتری قرار دارد. دوزینگ پمپ موتوری بدین صورت است که نیروی مورد نیاز جهت پمپاژ توسط یک الکتروموتور به قسمت جعبه دنده منتقل می شود و سپس توسط یک شفت متصل به دیافراگم با پیستون عمل رفت و برگشت انجام میدهد و بدین گونه عملیات دوزینگ انجام میگیرد 


 

 


کربن اکتیو یا کربن فعال و کاربرد آن دوزینگ ,فشار ,استفاده ,پریستالتیک ,شوند ,دسته ,جابجایی مثبت ,مورد نیاز ,انواع دوزینگ ,قابل تنظیم منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ایران هات فارکس نمایندگی بیمه عمر شرکت سهامی بیمه ایران پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان قیمت طلامظنه بازار طلا پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان BLACKPINK OFFICIAL اپ استور همه چی دار